ГОРЕЩО! Люси и Камелия се награбиха диво! (ВИДЕО)

Люси и Камелия не могат да се нарадват една на друга, за малко да го направят в Къщата

Люси и Камвлия – любов ли бе да я опишеш?

Люси и Камелия вече няма нужда да крият отношенията си! Биг брадър постанови, че мисията на двете брадърки е била успешна и те вече открито показват чувствата си.

Л*сбодвойката зарадва едни, но и подразни други от съквартирантите. Николай Мартинов бе сред най-засегантите, тъй като той видимо си беше паднал по Камелия, докато играеше ролята на принцесата Софи.

Снощи станахме свидетели на първата проява на истинските любовни чувства на Люси и Камелия. Те пламенно и страстно се прегръщаха, без да се притесняват от погледите на останалите. Няколко минути те не можеха да се откъснат една от друга, и само присъствието на камерите им попречи да се разгорещят още повече.

Едно е сигурно – те наистина се обичат! Из форумите се радват доста на искрените чувства на двете и подкрепят напълно смелостта им да демонстрират отношенията си свободно.

Гласувайте за статията

Клюки.вс препоръчва и:

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/mister.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273