СНИМКАТА на ЖИВИЯ ГЕОРГИ ИЛИЕВ взриви интернет! ВИЖТЕ!

Жив ли е наистина Главния?

Георги Илиев

Преди дни mister.bg ви извести за появата на снимки на мъж, поразително приличащ на легендарния висаджийски бос Жоро Илиев. Новината се оказа тотален хит и предизвика най-различни реакции сред хората.

Припомняме, че според слуха, Илиев е жив, но си е направил леки пластични корекции. Цялата история със смъртта му е една огромна конспирация.

Фактите са следните!

Фотосът на трупа на Илиев от бургаската морга изскочи на бял свят през 2010-а и с целта да развенчае слуховете за инсценировка на убийството му.

Конспираторите обаче продължават да питат: Защо Георги Илиев бе в затворен ковчег преди да бъде погребан? Дали вдовицата Мая не разигра актьорска сцена с кремацията, за да не бъде възможно, ако някой се сети да прави ДНК-анализ на тленните останки, да разбере истината?! Имаше ли политически чадър за „покриването“ на Жоро?

Георги Илиев след пластичните операции – възможно ли е наистина да е той?


СНИМКАТА на ЖИВИЯ ГЕОРГИ ИЛИЕВ взриви интернет! ВИЖТЕ!
1 (20%) 1 vote

Клюки.вс препоръчва и:

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/mister.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273