Наша поп дива се изцепи: Анелия е гнусна!

Фолк звездата Анелия събра негативи от присъствието си на сцената на най-голямото музикално събитие, което събра хип-хоп изпълнителите от цялата страна.

„Анелия и хип хоп в едно изречение звучи гнусно и покварно” – изказа своето мнение изпълнителката Рут Колева. Тя каза още, че ако на нейно събитие някой покани Азис, би го изгонила. Крум и Дамян Попов моментално й отвърнаха. Те познават звездите от родната сцена и са приятели с Анелия.

„Рут, пробвай се да направиш една известна песен, огледай се в огледалото… или по-скоро недей, че ще ти се увеличи злобата към Анелия или към всеки друг успял и добре изглеждащ артист- с тези думи те буквално сринаха изпълнителката.

Дамян и Крум й казаха, че вероятно Рут си мечтае да има толкова фенове, колкото има Анелия. Посъветваха я да не бълва токова злоба, защото едва ли би постигнала нещо по този нелеп начин.

И между другото, не става само с друсане!“ – написа коментар Крум в своя фейсбук профил, с който още повече нажежи обстановката.

Дамян Попов подкрепи своя колега Крум.  Той смята, че точно такива като Рут са причината в България да има разделение между изпълнителите, те да се мразят и да не се уважават. Крум си спомни за годините, когато е бил заедно с Анелия в консерваторията. Тогава тя пеела поп.

Анелия стана обект на злоба

Анелия стана обект на злоба

Гласувайте за статията

Един коментар по “Наша поп дива се изцепи: Анелия е гнусна!

  1. Завиждате на красивата жена! Дори жените харесват и боготворят Анелия. Факт е ,че тя е убийствено красива!

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *