Зрители в шок! Ето как свършва „Огледален свят!

Ферия умира в последния епизод

Ферия умира в последния епизод

Зрителите на един от най-обичаните в последно време сериали са потресени.

Ето как свършва турската сапунка „Огледален свят”. Най-накрая Ферия и любимият й Емир стигат до олтара. Това се случва на края на втория сезон. На сватбата присъстват всички участници в сериала. Изневиделица се появява лудият Халил. Той е избягал от психиатрията в предишните епизоди и е застрелял майката на Ферия – Зехра. Освен тази е извършил още куп злини, пише kliuki.bg

Ферия и Емир тъкмо са подписали брачното свидетелство. Те се носят в ритъма на първия брачен танц. В този момент в залата връхлита лудия Халил, вади пистолет и стреля по Ферия. Всички са потресени. Тя се свлича в ръцете на съпруга си и издъхва. Финалът най-вероятно ще разплаче хиляди зрители.

Истината за нещата се оказва друга. Хазал Кая е поела друг ангажимент и сценаристите са били принудени да премахнат героинята от сценария. Не е ясно дали ще се снимат още серии.

Сериалът приковава хиляди зрители всяка вечер в 20 часа пред телевизора. Съвременната история на Пепеляшка успя да разчувства както мъжките, така и женските сърца. Трагичният край на сериала обаче не задоволи зрителите.

Зрители в шок! Ето как свършва „Огледален свят!
4.42 (88.36%) 55 votes

Клюки.вс препоръчва и:

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/mister.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273