Зрители в шок! Ето как свършва „Огледален свят!

Ферия умира в последния епизод

Ферия умира в последния епизод

Зрителите на един от най-обичаните в последно време сериали са потресени.

Ето как свършва турската сапунка „Огледален свят”. Най-накрая Ферия и любимият й Емир стигат до олтара. Това се случва на края на втория сезон. На сватбата присъстват всички участници в сериала. Изневиделица се появява лудият Халил. Той е избягал от психиатрията в предишните епизоди и е застрелял майката на Ферия – Зехра. Освен тази е извършил още куп злини, пише kliuki.bg

Ферия и Емир тъкмо са подписали брачното свидетелство. Те се носят в ритъма на първия брачен танц. В този момент в залата връхлита лудия Халил, вади пистолет и стреля по Ферия. Всички са потресени. Тя се свлича в ръцете на съпруга си и издъхва. Финалът най-вероятно ще разплаче хиляди зрители.

Истината за нещата се оказва друга. Хазал Кая е поела друг ангажимент и сценаристите са били принудени да премахнат героинята от сценария. Не е ясно дали ще се снимат още серии.

Сериалът приковава хиляди зрители всяка вечер в 20 часа пред телевизора. Съвременната история на Пепеляшка успя да разчувства както мъжките, така и женските сърца. Трагичният край на сериала обаче не задоволи зрителите.

Зрители в шок! Ето как свършва „Огледален свят!
4.42 (88.36%) 55 votes

8 коментари по “Зрители в шок! Ето как свършва „Огледален свят!

  1. щом този запис почти ме разплака, какво ли ще е на края, защо не смениха Ферия с друга актриса пак да е в ролята на Ферия , но просто друга актриса, дано Хазал Кайа да размисли само да заснемат последния епизод щастливо, феновете няма да са особено доволни.

  2. Hazal Kaya molq te neka ima xubav krai filma malq te nikoga ne sum bila ovlechena po turskite seriqli kakto pa tozi neka ima shtastliv krai kakto I v prikaskite za pepelqshka.

  3. ne moga da povqrvam, no za6to trqbva da se polu4i taka. samo to tozi zapis me rzplaka a za epizoda neznam 🙁 🙁 🙁 🙁

  4. dobre de no pone da beshe samo ranena a ne hrhm
    🙁 zashto taka stava veche smiatam tozi film za nai tupia na sveta

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *