Нова мода! Ретро чалга измества новите фолкаджийки! /ВИДЕО/

Ретро чалга вилнее по българските кръчми!

Сашо Роман пълнеше всяка една кръчма в България!

Сашо Роман пълнеше всяка една кръчма в България!

Началото на 90-те: претъпкани кръчми, миризма на пот и алкохол, разсъблечени дами с тупирани коси – това познато ли ви е? Ако да, това означава, че и вие сте посещавали култовите заведения и ресторанти през 90-те, където забавлението имаше друго измерение.

Руси Русев изпя незабравимата "Радка-пиратка"

Руси Русев изпя незабравимата „Радка-пиратка“

Днес обаче, всичко това се завръща, и то- с пълна

Ангелът на 90-те: Румяна

Ангелът на 90-те: Румяна

сила! Нова мода настава по кръчмите в България. Старите, но златни ретро хитове, изместват пошлостта от новите хитове. Днешните чалгаджийки са ударени в земята! Хората искат да се забавляват и поради тази причина собственици на заведения са взели решение: да върнат на мода старите чалга хитове от началото на демокрацията.

Сашо Роман, Руси Русев, Румяна, Сашка Васева, Лепа Брена- неостаряващите им хитове изместват бруталния поп-фолк! Изцапаните с два тона фон-дьо-тен певици, които тогава са били бебета, са в шок! В интернет вече могат да се видят и прочетат хиляди негодувания, защо се слуша ретро, а не ново. Каквато и да е причината за новата-стара вълна на ретро чалгата, едно е ясно  на всеки му омръзна простотията, пошлостта, парадирането. Хората започват да търсят музика, която наистина е за душата, и на която могат да се веселят и танцуват от сърце!

Гласувайте за статията

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *