Официално! Ето я дъщерята на Джаро в „Под прикритие“!

Константина Живова превзема „Под прикритие“

Константина Живова  е в ролята на Ния от "Под прикритие"

Константина Живова е в ролята на Ния от „Под прикритие“

Снимките на четвърти сезон на сериала „Под прикритие” са вече в разгара си. Една от новите звезди в екшъна е Ния, дъщерята на Джаро. За нейната поява в сериала загатнаха още в края на предишния сезон. Тогава зрителите се надпреварваха да гадаят, коя актриса ще влезе в ролята на Ния. Имаше много догадки за името на актрисата, която ще изпълни тази роля. Спрягаха се имената на Бориса Тютюнджиева, Диляна Попова, Силвия Петкова и Радина Кърджилова.
Съвсем неочаквано новото попълнение в „Под прикритие” е Константина Живова. Русокосата грация придоби популярност преди няколко години с участието си в „Сблъсък” и като водеща на фризьорското риалити „Топ прически”, информират от blitz.bg.

Чаровницата превзема сериала

Чаровницата превзема сериала

Продуцентите на сериала издават, че чаровната Константина се справяла идеално с ролята си на Ния. Вероятно ще станем свидетели на любовна интрига между Ния и ченгето под прикритие Мартин.
Другият български сериал „Фамилията” също има ново попълнение. Актьорът Ивайло Велчев ще изиграе ролята на ченге със специална мисия да се внедри в системата на семейство Арнаудови.

Гласувайте за статията

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *