Скандално: Победителят в „Гласът на България“ е друг! Разберете кой!

Стелияна Христова е победител в „Гласът на България“, но Роксана е трябвало да спечели!

Стелияна Христова

Стелияна Христова спечели "Гласът на България"

Снощи беше обявен и победителят в първото издание на „Гласът на България“ – Стелияна Христова. 17-годишната ученичка на Мариана Попова победи любимеца на публиката – Игор. 53% от зрителския вот бяха за Стелияна, а Игор получи 47%.

Младата изпълнителка наистина е една талантлива певица, но се коментира, че истинският глас на България е друг!

Колегите на Роксана коментират, че тя е истинският победител и е трябвало да обере всички лаври. Именно на това се дължи изолирането на ромката, която остана на 3-тото място. Нито един от нейните конкуренти не й обръщал внимание, все едно тя не съществувала.

„Аз вече се чувствам като победител“, това са думите на Роксана, които тя каза след отпадането си. Участничката е била убедена, че с нейният глас ще успее да спечели състезанието, но явно парите са решили друго.

Най-вероятно ромката ще започна да гради кариера с помощта на Слави Трифонов. Говори се, че още след участието й в „Стани поп фолк звезда” той е започнал да я праща по участия, а хонорарът деляли поравно.

Да се надяваме, че поне Стелияна ще получи своя собствен албум, а не като Светльо Христов – да седи на сухо.

Гласувайте за статията

Клюки.вс препоръчва и:

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/mister.bg/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273