Скандално: Победителят в „Гласът на България“ е друг! Разберете кой!

Стелияна Христова е победител в „Гласът на България“, но Роксана е трябвало да спечели!

Стелияна Христова

Стелияна Христова спечели "Гласът на България"

Снощи беше обявен и победителят в първото издание на „Гласът на България“ – Стелияна Христова. 17-годишната ученичка на Мариана Попова победи любимеца на публиката – Игор. 53% от зрителския вот бяха за Стелияна, а Игор получи 47%.

Младата изпълнителка наистина е една талантлива певица, но се коментира, че истинският глас на България е друг!

Колегите на Роксана коментират, че тя е истинският победител и е трябвало да обере всички лаври. Именно на това се дължи изолирането на ромката, която остана на 3-тото място. Нито един от нейните конкуренти не й обръщал внимание, все едно тя не съществувала.

„Аз вече се чувствам като победител“, това са думите на Роксана, които тя каза след отпадането си. Участничката е била убедена, че с нейният глас ще успее да спечели състезанието, но явно парите са решили друго.

Най-вероятно ромката ще започна да гради кариера с помощта на Слави Трифонов. Говори се, че още след участието й в „Стани поп фолк звезда” той е започнал да я праща по участия, а хонорарът деляли поравно.

Да се надяваме, че поне Стелияна ще получи своя собствен албум, а не като Светльо Христов – да седи на сухо.

Гласувайте за статията

3 коментари по “Скандално: Победителят в „Гласът на България“ е друг! Разберете кой!

  1. Да! Роксана ще спечели много повече от отпадането си,
    отколкото ако беше спечелила. Рекламата си е реклама и този формат я направи ЗВЕЗДА.
    Има участници, които се помнят – Тя и Радослав са от тях. Едва ли някой ще забрави тяхното участие, дори и онези който говореха срещу нея, ще я помнят. За разлика от някои доста безлични участници като Стилияна, не защото няма глас…но никой не я забелязваше и спрягаше за победител, а така незабелязано по-лесно се стига до финала, защото никой не подлага крак, на невидимите.

  2. Браво,на Стеляна.Силен и чист глас.Много висок глас и същевременно точен в интонирането. Отдавна не се е срещало такова чудо в Бг музиката.

  3. Победител си е Роксана, защото много й мина през главата и душата, но сега поне ще жъне само успехи и ще радва хората които я харесват, без да е заобиколена от злобните фенове на другите участници.

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *