Дъщерята на Пол Уокър проговори!

Тийнейджърката изля мъката си в социалната мрежа, хиляди посетиха мястото на инцидента

medou

„Когато бях малка той ме научи да ходя, научи ми да се усмихвам, научи ме никога да не се предавам. Обичах го още преди да знам какво е любов. Той беше моят герой. Моят герой в реалният живот. Той ще остане в сърцето ми завинаги. Сълзи ми се стичат от очите, докато пиша тези думи. Теб вече те няма, ни ти никога няма да бъдеш забравен. Почивай в мир тате!“

Целият свят буквално изтръпна след трагичният инцидент с Пол Уокър.

В последните 48 часа хиляди посетиха лобното му място.

Най-неизмеримо е страданието на близките до сърцето му жени. Дългогодишната приятелка на звездата, Жасмин Чилчард -Госнели е в особено тежко емоционално състояние след загубата на любимия си. Госпожицата и загиналият актьор са правили планове за съвместно бъдеще, но сега всичко това се проваля завинаги. Двамата са двойка  още от 2006 г., когато тя е била едва 16 годишна, пишат от blitz.bg.  Пол и Жасмин са имали планове да създадат общо семейство, и тя е трябвало да стане втора майка на 15 годишната му дъщеря, Медоу.

Paul WalkerЩерката на загиналата филмова звезда  успя да разплаче потребителите на социалната мрежа Фейсбук. Девойчето изля мъката си от загубата на татко си по особено трогателен начин. Медоу  трогна почитателите на загиналия актьор, като призна пред всички, че за нея той е реален герой в истинския й живот. Дъщерята изказва последна почит към баща си със споделянето на своята обич към него , нетърпимата болка от загубата му и  искреното признание за наученото,  и подкрепата получена от звездния татко.

Дъщерята на Пол Уокър проговори!
3 (60%) 1 vote

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *