Kадрите от сватбата на Георги Илиев и Мая взривиха Фейсбук!

Интересни архивни снимки от сватбата на Жоро Илиев и Мая

Преди няколко дни в медийното пространство се появиха невероятни кадри от сватбата на Жоро Илиев и Мая.

Събитието се е състояла преди цели 20 години и на архивните фотоси и видео може да се види елита на подземния свят от онова време. Братът на Жоро, Васил Илиев определено е една от култовите фигури на събитието. Според слуховете именно той е настоявал тази сватба да се състои, за да може брат му да се кротне най-сетне и да има обичана жена до себе си.

maq i joro ilievi

Младото семейство се наслаждава на подаръците си

По сведения на в. „Всеки ден“ екипът на предаването „Поверително“ NLсе е добрал по някакъв начин до пълното видео от сватбата на босът на ВИС-2 и Мая и дори има намерение да го излъчи като своеобразен документален филм. Засега в ефир беше показано само моментът, в който съпрузите казват своето заветно“ДА“ и полагат подписите си.

maq i joro ilievi

Братята Георги и Васил Илиеви

Естествено фотосите и клипът са твърде лични и Мая Илиева е повече от вбесена за това, че тези неща се разпространяват по този начин в ефира на ТВ 7 .  Вдовицата на Жоро Илиев отправя молбата си към всички, които някога са уважавали съпруга й да престанат да ровят в отминалия му живот и да го оставят да почива в мир. За Мая това е гавра с нейния живот и паметта на починалия й съпруг, пишат от vsekiden.com.

Според запознати любовта между Мая и Жоро е била истинска и разтърсваща. Може би за това вдовицата избягва всякакви медийни изяви и е посветила живота си на децата на Жоро Илиев.

Kадрите от сватбата на Георги Илиев и Мая взривиха Фейсбук!
5 (100%) 1 vote

Моля, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *